Wednesday, March 18, 2009

Here we go


Despre ce vorbim aici?Erotism...in diverse forme.Vreau sa va atrag atentia, sa va fac ... cand ramaneti in pana de idei, sa va aduceti aminte de acest blog si sa va inspire....
O sa vorbim despre un cuplu.... normal, sau nu...dar vom vorbi de tot ce fac ei in pat(sau nu neaparat)... unul cu altul(sau cu altii)....Vor fi fantezii care le am, sau care le-am citit, sau pur si simplu poveti erotice cititite pe net sau intr-o carte .
O lume de doi e un blog erotic....Nu neaparat porno, o sa incerc sa fie... doar erotic si fiecare post va avaea etichetele necesare. In mare parte vor fi 3 categorii de posturi
- povestea propriu zisa....care ii are protagonistit(pentru inceput pe Andra si Silviu ) si va avea eticheta "O lume de doi"
-vor mai fi citate,povesti, dupa net, sau din carti... cu eticheta "plagiat"(de ce? e destul de simplu, nu va fi scris de mine)
- si...vor mai fi articole informative(nu neaparat erotice), care, la randul lor vor fi impartite(more or less) in :
1. articole pentru el
2. articole pentru ea
3. pentru amandoi
4. Gay, Romania si ce mai e pe afara
si toate astea cu eticheta "inormativ"
Etichetele enumerate mai sus vor fi primele din serie insa fiecare post va avea mai multe....insa acestea sunt pentru a va da seama mai mult sau mai putin despre ce vorbim in propozitie.
Sper sa va placa si .... sa ma cititi...si sa ma criticati



ErotiCalypso

No comments:

Post a Comment